Fenerbahçe'den Antalyaspor maçı tepkilerine videolu yanıt

Fenerbahçe Antalyaspor
Fenerbahçe'den Antalyaspor maçı tepkilerine videolu yanıt

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadele, 90+8. dakikadaki ofsayt kararıyla spor kamuoyunun gündemine oturdu. Galatasaray da dahil olmak üzere birçok kulübün dahil olduğu tartışmayla ilgili Fenerbahçe'den videolu paylaşım geldi.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor'un 90+8. dakikada Fernando ile bulduğu fakat ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edilen gol tartışmaları beraberinde getirdi.

NE OLMUŞTU?

Mücadele 2-1'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle devam ederken 90+8. dakikada Antalyaspor Fernando ile ağları havalandırmıştı. Fakat yan hakem pozisyonun başında ofsayt olduğu gerekçesiyle bayrağını kaldırdı ve gol iptal edildi.

Maçın ardından Antalyaspor ve Galatasaray hakem kararlarına tepki gösterdi. Galatasaray, VAR (video yardımcı hakem) sistemi kayıtlarının açıklanmasını talep etti.

FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'nin Twitter hesabından pozisyonun tekrarının yer aldığı ve TRT Spor yorumcularının pozisyonu yorumladığı video "En yalın anlatımla, herkesin (!) anlayabileceği yaklaşımla…" ifadeleriyle paylaşıldı.

Fenerbahçe'den Antalyaspor maçı tepkilerine videolu yanıt - Resim : 1

 

 

fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig