Fenerbahçe'de tarihi kongre! Ligden çekilme konusunda yönetime yetki verilecek mi?

Haber Merkezi
Fenerbahçe Spor haberleri futbol

Trabzonspor maçının ardından yaşananlara ilişkin aksiyon alınması yönünde karar alınan Fenerbahçe'de bugün kongre yapılıyor. Kongre heyecanı sürerken Fenerbahçe eski yöneticileri Haber Global'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor maçı sonrası olağanüstü kongre kararı alan Fenerbahçe'de bugün olağanüstü kongre heyecanı yaşanıyor. Yeterli çoğunluğun fazlasıyla sağlandığı kongrede ligden çekilme dahil her türlü opsiyon masaya yatırılacak. Kongreyi takip eden Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol'a konuşan Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı ve Hakan Bilal Kutlualp çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DEMİR YUMRUĞU HATIRLATMAMIZ LAZIM"

Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı kararları yönetimlerin aldığına dikkat çekerek, "Biz diyeceğiz ki arkanızdayız, ne kadar alınırsa alınsın desteğiz. O yetkiyi alıyorlar şu anda" diye konuştu.

Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp ise bugün herkesin işini gücün bırakarak Fenerbahçe için desteğe geldiğine, alması gerekenlere ve dünyaya bir mesaj verdiğine vurgu yaptı "Bu demir yumruğun üzerindeki kadife eldivene aldananlara bir mesaj vermemiz lazım. O kadife eldivenin içerisinde bir demir yumruk var bunu hatırlatmak lazım" dedi.