Fenerbahçe'de şok veda! Avrupa şampiyonu hocayla yollar ayrıldı

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şok veda! Avrupa şampiyonu hocayla yollar ayrıldı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'yla geçtiğimiz sezon tarihi başarıların altına imzasını atan Sırp çalıştırıcı Marina Maljkovic ile yolların ayrıldığını açıklandı.

Geçtiğimiz sezon hem Kadınlar Euroleague'de hem de Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda ayrılık şoku yaşanıyor.

Sarı-lacivertliler, Sırp başantrenörü Marina Maljkovic'le yolların ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Kadın Basketbol takımımızın başantrenörlüğünü yapan Marina Maljkovic ile yollarımız ayrılmıştır.

Sezonu iki kupayla tamamlayan, Euroleague Şampiyonluğuyla kadın basketbolunda kulübümüzün vizyonunu ortaya koyan, dünyaca ünlü isimleri kadrosunda bulunduran takımımızda, Marina Maljkovic Nisan 2022’den itibaren koçluk görevini yürütmekteydi.

Marina Maljkovic’in kulübümüz ile 2023-24 sezonunu da kapsayan kontratı bulunması sebebiyle, takımımızın yeni sezon yapılanması ve planlaması kendisi ile birlikte yürütülmüştür.

Buna rağmen Marina Maljkovic, 21 Ağustos 2023 tarihinde görevinden ayrılmak istediğini haklı bir sebep olmaksızın kulübümüze iletmiştir. Bu doğrultuda sözleşmesi sonlandırılmıştır.

Marina Maljkovic’e Avrupa ve Türkiye Ligi şampiyonluğu ile noktalanan 2022-23 sezonunda verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe kadın basketbol takımı Fenerbahçe Alagöz Holding Fenerbahçe haberleri Euroleague