Fenerbahçe'de sakat futbolculardan haber var

Fenerbahçe Süper Lig futbol

Fenerbahçe'de sakat futbolcuların durumunu Sercan Hamzaoğlu Haber Global'de yayınlanan Kontra programında anlattı.

Sakatlıkları devam eden Becao, Djiku, Fred, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş son durumları ne?

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında canlı yayında sakat futbolcuların son durumunu anlattı.

Sercan Hamzaoğlu şunları söyledi:

"Becao ocak ayına kadar yok. Djiku topla bireysel çalışmalara başladı, Sivasspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Uzun süre idman yapmadı. Fred'in kadroda olmasını beklemiyoruz. Kadroda olursa da çok süre verileceğini düşünmüyor. Topla çalışmalara başladı ama takımla hiçbir idmana katılmadı. Serdar Aziz beklenilenden çok daha erken döndü. Önümüzdeki haftadan sonra koşulara ve bireysel top çalışmalarına başlayacak. Mert Hakan Yandaş'ın topuk altında hafif bir ödem var. Birkaç maç bu haline rağmen iğneyle oynamak istemiş, ödem dağılmamış. Üstüne basarken zorlanıyor. Ödem daha yeni yeni dağılmaya başlamış. Önümüzdeki haftadan itibaren takımla idmanlara başlaması bekleniyor. "

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN FENERBAHÇE KARARI

Ara transfer dönemi yaklaşırken stoper arayışında olduğu bilinen Fenerbahçe'de sık sık Çağlar Söyüncü'nün adı telaffuz ediliyor.

Hamzaoğlu, Atletico Madrid'in oyuncuyu 5 büyük ligden bir takıma kiralamak istediğini belirtirken Çağlar'ın önceliğinin de bu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin oyuncuyu istediği ancak kararın Çağlar'ın ve menajerinin alacağı karara göre belli olacağını vurguladı.

MILAN KRUNIC'İ BIRAKIR MI?

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe, Milan'dan Krunic'i transfer etmek için çok uğraşmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Hamzaoğlu, Krunic'in Milan'la sözleşmesi olan ve oynayan bir oyuncu olduğunu belirterek "Fenerbahçe alabilseydi sezon başında alırdı" diye konuştu.

Milan kararını değiştirmediği sürece bu transferin gündeme gelmeyeceğini belirten Hamzaoğlu, "Milan'ın bırakacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

İSMAİL KARTAL'IN TRANSFER LİSTESİ

Ara transfer dönemi gelmek üzere. Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan İsmail Kartal en az iki transfer istiyor.

İsmail Kartal'ın yönetime transfer raporunu verdiğini belirten Sercan Hamzaoğlu, raporda bir stoper ve bir orta saha transferi istendiğini vurguladı.

 

Kaynak: Haber Global TV