Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu neden kadroda yok? Sercan Hamzaoğlu açıkladı

Brighton Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu Sercan Hamzaoğlu Mehmet Altunışık UEFA Şampiyonlar Ligi futbol Spor haberleri

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Kadıköy'de Lille'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun kadrodan son anda çıkarılması transfer dedikodularını yeniden alevlendirdi. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Ferdi ile ilgili durumu canlı yayında açıkladı.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Kadıköy'de Lille'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu bilmecesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin sakatlık nedeniyle kadrodan son anda çıkarıldığı yönündeki açıklaması transfer dedikodularını yeniden alevlendirdi. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Ferdi ile ilgili durumu canlı yayında açıkladı. Masada teklifin olduğunu yönetimin yalanlamadığını söyleyen Hamzaoğlu, "Ferdi'nin transfer görüşmeleri için kadroya alınmadığını konuşuluyor. Yönetim masada böyle bir teklifin olduğunu yalanlamıyor. Eğer satılmış olsaydı dün gece kamptan ayrılırdı. Bugün özelinde Ferdi soyunma odasında kendini denedi arka adelesinde sertleşme olduğu için kulüp doktorları oynamaması yönünde karar verdi ve kadrodan çıkarıldı" dedi.

Hamzaoğlu Ferdi'nin durumunun bu maça göre şekillenebileceğini de belirterek, "Ferdi Kadıoğlu için rakam 35 milyon euro'ya yükseldi. Fenerbahçe bu satış için Lille eşleşmesinin tamamlanmasını bekliyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda 40 milyon kasaya girecek ve Ferdi'nin takımda kalması sağlanacak" şeklinde konuştu.