Tadic gol sayısını 15'e yükseltti

Anadolu Ajansı
Fenerbahçe Konferans Ligi
Tadic gol sayısını 15'e yükseltti
DepoPhotos

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Olympiakos'a 3-2 mağlup olarak tur şansını Kadıköy'e bırakan Fenerbahçe'de takımın ilk golünü kaydeden Dusan Tadic bu sezonki gol sayısını 15'e yükseltti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olarak tur şansını İstanbul'a bıraktı.

Sarı-lacivertliler, İstanbul'da oynanacak rövanştan 2 ya da daha farklı şekilde galip ayrılması durumunda yarı finale yükselecek.

TADIC GOL SAYISINI 15'E YÜKSELTTİ

Fenerbahçe, karşılaşmanın 66. dakikasında Retsos'un ceza sahası içinde Bright Osayi-Samuel'i düşürmesiyle penaltı kazandı.

Kazanılan atışta topun başına geçen Dusan Tadic, topu filelere gönderirken fark da 2'ye indi.

Bu gol, Tadic'in bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde elemelerin ardından attığı ikinci gol oldu. Tecrübeli oyuncu, bu gollerin ikisini de penaltıdan kaydetti. Tadic, bir önceki turda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynanan mücadelede penaltıdan attığı golle skoru 3-0'a getiren isim olmuştu.

35 yaşındaki futbolcu, attığı bu golle bu sezon tüm kulvarlardaki gol sayısını 15'e yükseltti. Tadic, takım arkadaşlarını da 13 kez golle buluşturarak toplamda 28 gole etki etti.

Tadic Fenerbahçe

İRFAN CAN KAHVECİ ELEMELERİN ARDINDAN İLK KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

Olympiakos karşısında 74. dakikada Szymanski'nin pasında fileleri havalandıran İrfan Can Kahveci bu sezonki 15. golünü atarken, Avrupa'da eleme maçlarının ardından ilk kez gol sevinci yaşadı.

Ligde forma giydiği 27 karşılaşmada 10 gol atıp 9 da asist yapan milli futbolcu, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde de 4 gol atıp 2 kez de takım arkadaşlarına asist yaptı.