Fenerbahçe’de Crespo’nun yıllık kazancı belli oldu

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe’de Crespo’nun yıllık kazancı belli oldu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Miguel Crespo'nun mukavelesinin 2025 yılına kadar uzatılması konusunda anlaşma sağladı. Portekizli oyuncunun sözleşmesinde iyileştirilme de yapıldı.

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan ve çıktığı 14 resmi karşılaşmayı da kazanan Fenerbahçe, bir yandan da iç transfer çalışmalarına başladı.

Sarı-lacivertliler bir süredir sözleşme görüşmelerini sürdürdüğü Miguel Crespo ile sözleşme uzatma görüşmelerinde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, sözleşmesini uzattığı Portekizli futbolcusu Miguel Crespo’nun yıllık kazancında da artış yaptı.

2025’e kadar sarı-lacivertlilerle sözleşme yenileyen 27 yaşındaki orta sahanın eski maaşı senelik 500 bin Euro’ydu. Fenerbahçe yönetimi, oyuncuya yeni kontratında bonuslar dahil maksimum 950 bin-1 milyon Euro arası bir ücret ödeyecek.

Fenerbahçe’ye 2021’de gelen Crespo’nun yeni sözleşmesindeki kazancı da yaklaşık 2 katı artmış oldu.

FENERBAHÇE DE AÇIKLADI

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2021 yılından bu yana formamızı giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’de Crespo’nun yıllık kazancı belli oldu - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri fenerbahçe iç transfer Miguel Crespo