Fenerbahçe'de Batshuayi şoku! En az 1 ay forma giyemeyecek

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Batshuayi şoku! En az 1 ay forma giyemeyecek

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynadığı maçta sakatlanarak sedye yardımıyla oyundan çıkan Michy Batshuayi'nin en az 1 ay forma giyemeyeceği ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Sevilla maçında sakatlanan Michy Batshuayi'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yayımladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Michy Batshuayi’nin Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler neticesinde sol adduktor kas tendonunda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

EN AZ 4 HAFTA YOK

Yaşadığı sakatlık sebebiyle en az 4 hafta takımdan ayrı kalması beklenen Batshuayi, 2 haftalık milli aradan sonra oynanacak olan Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarında forma giyemeyecek. Belçikalı golcünün 29. haftada Ankaragücü ile oynanacak maça yetişip yetişmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

25 MAÇTA 10 GOL ATTI

Batshuayi, sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de bugüne dek 25 resmi maçta görev yaptı ve 10 gol - 1 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Michy Batshuayi Fenerbahçe Sevilla maçı Fenerbahçe sakatlık Fenerbahçe sakat oyuncular