Fenerbahçe, Zaha için gözünü kararttı! Sponsor ayarlandı

Fenerbahçe

Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha'nın transferini gerçekleştirebilmek için sponsor buldu. Detayları Sercan Hamzaoğlu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra Transfer programında anlattı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra Transfer programında, "Zaha için sponsor ayarlandı. Daha yüksek bir bütçe oluşturuldu. Zaha transferinde şu an en güçlü takım Fenerbahçe. Dün itibarıyla kendisiyle bir görüşme daha yapıldı ve kendisine 'Pazartesi ya da en geç Salı gününe kadar kararınızı iletmenizi bekliyoruz, aksi takdirde B planına geçeceğiz' mesajı iletildi. Zaha 'Ben geliyorum' desin, Fenerbahçe Zaha'yı alacak. Zaha olmazsa, Fenerbahçe bir yıldız transfer daha yapılacak Tadic'in dışında. Planlama bu şekilde" açıklamasını yaptı.

ZAHA'NIN KARİYER İSTATİSTİKLERİ

Futbolculuk kariyerinde Manchester United, Cardiff City ve Crystal Palace formalarını terleten 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta takımına 166 gollük katkı (90 gol - 76 asist) sağladı.

Tam adı Dazet Wilfried Armel Zaha olan yıldız futbolcu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Wilfried Zaha Crystal Palace Fenerbahçe transfer haberleri