Fenerbahçe'ye müjde! Nurnberg, Michael Frey'in bonservisini almak istiyor

Fenerbahçe'ye müjde! Nurnberg, Michael Frey'in bonservisini almak istiyor

Fenerbahçe'nin, Nürnberg'e kiraladığı Michael Frey, Alman basınına yaptığı açıklamada burada mutlu olduğunu söylerken, Nürnberg kulübü yöneticileri ise oyuncunun bonservisini alma niyetinde olduklarını açıkladı.

Fenerbahçe'ye geri dönüp dönmeyeceği konusuyla ilgili konuşan Frey, "Bence şu anda bunu konuşmak için erken. Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Nürnberg'de uzun süre oynamayı hayal edebiliyorum. Ancak her şey benim elimde değil ve doğru olması gereken, yürütülmesi gereken başka şeyler de var." ifadelerini kullandı.

 

Nürnberg Sportif Direktörü Robert Palikuca ise "Frey'in takımda kalmasını istiyoruz ancak bu konuyu önce Fenerbahçe ile görüşmeyiz. Fenerbahçe ile görüşmeden Frey ve menajeri hakkında bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca Frey ile temasta olan tek kulüp olmadığımızı da biliyoruz." dedi.

 

Frey'in Nürnberg ile olan kiralık sözleşmesi 20 Haziran 2020'de sona eriyor. Alman kulübü oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmak isterse; sarı-lacivertlilere 3 milyon Euro ödemesi gerekecek. 

 

Michael Frey, bu sezon Nürnberg formasıyla çıktığı 21 maçta 9 gole doğrudan katkı (5 gol, 4 asist) sağladı.

 

Futbol Arena

fenerbahçe Nürnberg Michael Frey Fenerbahçe transfer Frey Fenerbahçe