Fenerbahçe, William Carvalho için temasa geçti

Spor haberleri Fenerbahçe
Fenerbahçe, William Carvalho için temasa geçti

Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek adına yıldız oyuncu William Carvalho'yu transfer etmek için kulübü Real Betis'le bonservis pazarlığına başladı.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Teknik direktör Jorge Jesus, Sporting Lizbon'dan eski öğrencisi olan ve yıldızını parlattığı Carvalho'yu takımda görmek istiyor. Bu istek doğrultusunda İspanyol kulübüyle temasa geçen sarı-lacivertliler, oyuncunun bonservis bedelini sordu.

Real Betis Kulübü, 2018 yılında 16 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Carvalho'yu 8-10 milyon Euro bandında satmak istiyor. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Portekizli oyuncu için bu fiyata şu an için çıkmayı düşünmeyen sarı-lacivertliler, Carvalho için bir rakam belirleyerek İspanyol kulübüne resmi teklifte bulunacak.

Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan ve EURO 2016'da Avrupa Şampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu da iyi geçirdi. Toplamda 49 maçın 32'sinde ilk 11'de oynayıp 4 gol, 5 asistle oynayan Portekizli ön libero, kulübüyle şu ana kadar sözleşme yenilemeye yanaşmaması da Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde elini güçlendiren detaylardan oluyor.

Carvalho'yu sözleşmesi bitmeden elden çıkarmak isteyen Real Betis Kulübü, bu yüzden Fenerbahçe'yle pazarlıkları sürdürme düşüncesinde. Oyuncu da eski antrenörü Jorge Jesus'la çalışmaya sıcak baktığı için taraflar bonservis pazarlığı için bir kez daha bir araya gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe William Carvalho Real Betis Jorge Jesus