Fenerbahçe ve Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G, H gruplarındaki son maçların ardından grup aşaması tamamlandı. Böylelikle Fenerbahçe ve Trabzonspor’un Avrupa Ligi gruplarını ikinci bitirmesi halinde muhtemel rakipleri belli oldu.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda 6. ve son haftası E, F, G, H gruplarında oynanan maçlarla tamamlandı. 

SON 16'YA KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını ilk 2 sırada tamamlayarak adlarını son 16 turuna yazdıran takımlar; Liverpool, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Bayern Münih, Dortmund, Leipzig, Eintracht Frankfurt, Napoli, Milan, Inter, Real Madrid, PSG, Porto, Benfica, Club Brugge şeklinde oldu.

8 TAKIM YOLUNA AVRUPA LİGİ'NDE DEVAM EDECEK

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında oynanan karşılaşmaların ardından gruplarını 3'üncü sırada bitirerek yoluna UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda devam edecek takımlar da belli oldu.

Gruplarını 3'üncü sırada bitiren Ajax, Bayer Leverkusen, Barcelona, Sporting CP, Salzburg, Shakhtar Donetsk, Sevilla ve Juventus, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda mücadele etmeye hak kazandı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde gruplarını ikinci sırada tamamlarsa play-off turunda bu takımlardan ikisiyle eşleşecek.

Kaynak: Haber Global TV

Avrupa Ligi