Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Güney Koreli oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi

Galatasaray Fenerbahçe Transfer Süper Lig
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Güney Koreli oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Olympiakos'tan ayrılmak isteyen Güney Koreli milli oyuncu Hwang In-beom'la ilgilendikleri ileri sürüldü.

Bu sezonki yaz transfer döneminde 3 büyükler birbirleriyle pek çok kez transfer yarışına girdi.

Komşudan gelen haberlerde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bir kez daha aynı isimle ilgilendiği iddia edildi.

Yunan basınından Sport Time'ın haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe, Olympiakos forması giyen Güney Koreli Hwang In-beom'la ilgileniyor.

Haberde Freiburg, Eintracht Frankfurt, Inter, Monza, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 26 yaşındaki oyuncuya ilgisinin olduğu ileri sürüldü.

Olympiakos'un oyuncudan 3 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu belirtildi.

2022/23 sezonunun başında Rubin Kazan'dan Olympiakos'a transfer olan In-beom Hwang, Yunan ekibinin formasıyla tüm kulvarlarda 40 maça çıkarken 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Merkez orta saha oyuncu mevkisinde görev yapan oyuncu, Güney Kore Milli Takımı ile de 45 karşılaşmaya çıkarken, 5 kez gol sevinci yaşadı. Hwang ülkesiyle birlikte FIFA 2022 Dünya Kupası'na katılmış ve Güney Kore'nin turnuvada yaptığı 4 karşılaşmaya ilk 11'de başlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray Transfer Twitter Olympiakos