Fenerbahçe ve Galatasaray Manchester United'lı oyuncu için yarışıyor

Fenerbahçe Galatasaray Transfer Manchester United
Fenerbahçe ve Galatasaray Manchester United'lı oyuncu için yarışıyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Manchester United'ın Hollandalı oyuncusu Donny van de Beek'i kadrosuna katabilmek için yarış halinde olduğu iddia edildi.

Avrupa'nın beş büyük liginde transfer sezonunun tamamlanmasının ardından takımlar kadrosunda düşünmedikleri isimlerle yollarını ayırmaya çalışıyor.

Beş büyük ligde yer alan takımlar, maliyeti yüksek olan ve planlamada yer almayan oyuncularını transferin devam ettiği Avrupa ülkelerine göndermeye sıcak bakıyor.

İngiliz basınından Mirror'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray, Manchester United'dan Donny van de Beek ile ilgileniyor.

Haberde Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın rotasyonda düşünmediği Hollandalı futbolcunun ayrılmasına izin vereceği ifade edildi.

26 yaşındaki oyuncunun 39 milyon euro bonservis bedeli ödenerek geldiği İngiliz devinde 3 sezonda beklentileri karşılayamadığı ve kariyerini canlandırmak için yeni bir başlangıca ihtiyaç duyduğu yorumları yapıldı.

Türkiye'de transfer sezonunun 8 gün daha süreceği ifade edilirken, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferde yarış halinde olduğu ve oyuncuyu ciddi biçimde kadrosunda görmek istedikleri belirtildi.

Donny van de Beek, Manchester United formasıyla toplamda 60 karşılaşmada sahaya çıkarken 2 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer söylentileri Donny van de Beek Manchester United'