Fenerbahçe ve Galatasaray da teklif yapmıştı! İspanyol ekibi devreye girdi

İspanya La Liga Fenerbahçe Galatasaray Transfer
Fenerbahçe ve Galatasaray da teklif yapmıştı! İspanyol ekibi devreye girdi
FOTOĞRAF: Berkay Yılmaz Resmi Instagram Hesabı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da teklifte bulunduğu belirtilen Freiburg'un 19 yaşındaki sol beki Berkay Yılmaz'la Avrupa'nın önemli kulüplerinin de ilgilendiği iddia edildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un U19 takımında kariyerini sürdüren Berkay Yılmaz gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

Berkay Yılmaz'ın da büyük bir sıçrama yapmasının beklendiği ve Türkiye'nin 2005 jenerasyonu olarak adlandırılan Arda Güler, Kenan Yıldız, Semih Kılıçsoy, Can Uzun'un da aralarında bulunduğu takımın önemli bir parçası olabileceği ifade edildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da Berkay Yılmaz'ı yakından takip ettiği bildirildi.

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; Berkay Yılmaz'la Avrupa'nın önemli kulüplerinin ilgilendiği iddia edildi.

Haberde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da genç sol bek için teklifte bulunduğu ve Eintracht Frankfurt ile Real Betis'in de Berkay Yılmaz'la ilgilendiği ileri sürüldü.

Freiburg'un devre arasında Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelen teklifleri dikkate almadığı ve genç savunmacıyı takımda tutarak sözleşmesini 2025'e kadar uzatmayı hedeflediği belirtildi.

Berkay Yılmaz bu sezon Bundesliga 3'te çıktığı 6 karşılaşmada 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Alt yaş kategorilerinde Türk Milli Takımı'nın formasını giyen Berkay Yılmaz U19 Milli Takımı'yla 5 maçta sahaya çıktı.