Fenerbahçe, Vakıfbank'ın müthiş serisine 'dur' dedi

Sultanlar Ligi Fenerbahçe Vakıfbank Voleybol
Fenerbahçe, Vakıfbank'ın müthiş serisine 'dur' dedi

Sultanlar Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe Opet, deplasmanda karşı karşıya geldiği lig lideri namağlup VakıfBank'ı 3-1 yenerek rakibinin yenilmezlik serisine son verdi.

Voleybol Sultanlar Ligi'nin 10. haftasında VakıfBank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi.

VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanan karşılaşmada Sarı-lacivertliler rakibini 24-26, 20-25, 25-21, 20-25'lik setlerin sonucunda 3-1 yenerek rakibinin ligdeki 10 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Fenerbahçe'de 26 sayı kaydeden Arina Fedorovtseva karşılaşmanın en skorer ismi olurken, 14 sayı kaydeden kaptan Eda Erdem Dündar da galibiyette önemli rol oynadı. VakıfBank cephesinde ise Gabi Guimaraes'in 23 sayılık mağlubiyeti önleyemedi.

Bu sezon ilk kez sahadan mağlup ayrılan VakıfBank ligde liderliğini sürdürdü, 9. galibiyetini elde eden Fenerbahçe Opet ise ligde 2. sıraya yükseldi.

2 Aralık Cumartesi günü oynanacak ligin 11. haftasında Fenerbahçe Opet sahasında PTT'yi konuk edecek, lider VakıfBank ise deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak.

EDA ERDEM: "KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem Dündar karşılaşmanın ardından, "Güzel maç oldu. Bence iyi başladığımızı düşünüyorum. Çok hata yapsak da maçta kalmayı başardık. Hücumda akıllı oynamayı tercih ettik. VakıfBank çok iyi bir takım. Bugün şans topları da bizden yanaydı. Takım oalrak enerjimiz de yüksekti. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, güzel bir atmosfer yarattılar. Kazandığımız için çok keyifliyim.

Bu tarz maçlarda motivasyonu yüksek tutmanız lazım. Zaman zaman hata yapsak da biz profesyonel sporcularız o yüzden maç içerisindeki hatalara takılı kalmamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV