Fenerbahçe transferde önceliği '6 numara'ya verdi

Fenerbahçe Transfer

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal kadrosunda oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen bir orta sahanın transfer edilmesini istiyor. Sercan Hamzaoğlu, Kontra Transfer programında Fenerbahçe'nin 6 numara transferindeki son durumu aktardı.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Fenerbahçe orta saha bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin ismi son günlerde Milan'dan Rade Krunic ile Arsenal'den ayrılması gündemde olan Jorginho ile anılıyor.

Sercan Hamzaoğlu, ismi Sarı-lacivertlilerle anılan oyuncuların durumunu değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: 

"Fenerbahçe'nin gündeminde Jorginho yok, oyuncu için herhangi bir girişim de yapılmadı. Sarı-lacivertiler, Milan'da forma giyme Krunic'in durumunu öğrendi.

Fenerbahçe basında hiç ismi çıkmamış bir oyuncunu peşinde. İsmail Kartal oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen çok iyi bir 6 numara istiyor. Kartal, Cengiz Ünder transferinden daha öncelikli olarak iyi bir 6 numarayı kadrosunda görmek istiyor."

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Rade Krunic