Fenerbahçe teknik sorumlusu Joao de Deus, Konyaspor galibiyetini değerlendirdi

Fenerbahçe
Fenerbahçe teknik sorumlusu Joao de Deus, Konyaspor galibiyetini değerlendirdi

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un cezası sebebiyle Konyaspor karşılaşmasında takımın başında yer alan sarı-lacivertlilerin Teknik Sorumlusu Joao de Deus, alınan farklı galibiyeti, "Kaliteli oyunla güzel bir galibiyet almak önemliydi" sözleriyle değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Joao de Deus, 4-0 kazandıkları Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek sözlerine başladı.

Güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Deus, "Zor bir süreç içindeyiz. 25 günlük maç oynamadığımız bir süreç oldu. İçinde bulunduğumuz durum hepimizi etkiliyor. Pozitif bir sonuç aldık. Kaliteli oyunla güzel bir galibiyet almak önemliydi." açıklamasını yaptı.

Yaşanan depremler hakkında da konuşan Joao de Deus, şunları kaydetti:

"Depremlerden etkilenenler için üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çok üzücü bir olay. Dayanışma içinde olmalıyız. Böyle durumlarda ülkeler sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif anlamda etkilenir. Hatayspor ve Gaziantep FK'nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Her şeyden önce hayat gelir. O takımlarda çalışan profesyoneller için de üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum."

Kaynak: AA

fenerbahçe Jorge Jesus Joao de Deus Fenerbahçe-Konyaspor maçı