Erol Bulut: Şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldık

Fenerbahçe
Erol Bulut: Şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldık

Süper Lig'in 30. haftasında evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldık ama son dakikaya kadar mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası beIN SPORTS'a konuşan Erol Bulut, şampiyonluk yarışında yara aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Kadıköy kabusunu değerlendiren Erol Bulut, "Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde de maalesef mağlup olarak rekor kırıyoruz. Oyuna baskılı başlayıp gol de attık. Rakip ilk yarı hiç gelemedi. Kendi kalemize gol attık ve 1-1 oldu. 3-5-2'ye döndük ama değerlendiremedik" dedi.

"YEDİĞİMİZ İKİNCİ GOL YÜZDE YÜZ OFSAYT!"

Gençlerbirliği'nin attığı ikinci golün ofsayt olduğunu ifade eden Erol Bulut, "Bence yüzde 100 ofsayt olan pozisyondan gol yedik. Bize olunca çizgiler farklı çekiliyor. Bir daha değerlendirirlerse pozisyon ofsayt" şeklinde konuştu.

"BÜYÜK YARA ALDIK"

Beşiktaş derbisi hakkında da konuşan Erol Bulut, "Bugün büyük bir yara aldık ama son dakikaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. Saha dışında da mücadele edeceğiz. Daha önümüzde 10 maç var. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

fenerbahçe Erol Bulut Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı Erol Bulut açıklamalar