Fenerbahçe taraftarı Beşiktaş derbisine gidiyor

Fenerbahçe Beşiktaş
Fenerbahçe taraftarı Beşiktaş derbisine gidiyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Vodafone Park'ta seyircisiz olarak oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için, isteyen sarı-lacivertli taraftarların maketlerini misafir tribününe yerleştirme kararı aldı.

"Ruhumuz Yeter" kampanyası başlatan ve Vodafone Park'ta seyircisiz oynanacak 4 maçta tribünleri karton taraftar fotoğraflarıyla donatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, çok konuşulacak bir sürprizi daha açıklamaya hazırlanıyor.

Milliyet'in haberine göre, Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 33. haftası Dolmabahçe'de Fenerbahçe ile oynanacak derbiye sarı-lacivertli taraftarları da davet edecek. Rekabet kadar ebedi dostluğa da önem veren yönetim, isteyen sarı-lacivertli taraftara Ruhumuz Yeter kampanyasından koltuk satacak. Kendi taraftarına 4 maçlık paketi 129 TL fiyatla satan ve yoğun talep alan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe taraftarına tek maçlık misafir tribün koltuğu sunacak. 

Hem kulübe kaynak sağlamak hem de tarihe geçecek bir girişime imza atmak isteyen siyah-beyazlılar yeterli talep oluşması halinde kalan haftalarda Vodafone Park'a gelecek diğer misafir takım taraftarlarına da aynı jesti yapacak. 

MAKETLER HATIRA OLARAK VERİLECEK 

Siyah-beyazlı kulüp, "Ruhumuz Yeter" kampanyası kapsamında 129 lira karşılığında 4 maçlık koltuk satın alan taraftarlara özel bir jestte bulunacak. 

Buna göre Süper Lig'in sonunda fotoğraflı maketler, talepte bulunan taraftarlara hatıra olarak verilecek. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçeli taraftarlara da satın alacakları koltuklara yerleştirilecek fotoğraflı maketlerini hediye edecek.

fenerbahçe Beşiktaş Beşiktaş - Fenerbahçe maçı