Fenerbahçe son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de 'Willian Arao' transferi için tarih ve Flamengo'nun şartı belli oldu!

Fenerbahçe transfer haberleri Jorge Jesus son dakika Spor haberleri
Fenerbahçe son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de 'Willian Arao' transferi için tarih ve Flamengo'nun şartı belli oldu!

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyordu. Orta saha bölgesi için öne çıkan isimlerden Wilian Arao'nun transferi için sıcak bir gelişme yaşandı...

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığının ardından göreve getirilen teknik direktör Jorge Jesus'un isteği neticesinde Lincoln Henrique, Armindo Bruma ve Emre Mor transferleri yapılmıştı. Bu hamlelerin ardından santrfor ve orta saha transferine rotasını çeviren Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme daha yaşandı. Willian Arao transferi için tarih belli oldu...

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLMASINI JORGE JESUS İSTEDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un eski takımı Flamengo'da forma giyen Willian Arao'nun transferini istediği öne sürülmüştü.

Willian Arao fenerbahçe transfer

Daha önceki dönemlerinde Jorge Jesus ile birlikte en iyi dönemlerinden birisini yaşayan Arao tam bir görev adamı bilinciyle bu mevkii için dikkat çekti.

Jesus'un bu talebi sonrasında harekete geçen sarı - lacivertli kurmaylar, soluğu Brezilya'da almış ve transfer görüşmelerine başlamıştı.

TRANSFERİ TAMAM!

Fenerbahçe'nin Willian Arao'nun transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varmış olduğu yerel basın haberlerinde geçti.

UOL Esporte'nin haberine göre; sarı - lacivertli kulübün Willian Arao teklifini kabul eden Flamengo, oyuncusu için Fenerbahçe'ye tek şart sundu. 3 milyon euro'luk teklifi kabul eden Brezilya ekibi, oyuncunun hemen ayrılmasını istemedi.

Anlaşmanın şartı olarak orta saha oyuncusunun pazar günü oynanacak olan Corinthians maçında oynaması ve ardından Türkiye'ye seyahat etmesine izin verileceğini iletti.

Kaynak: Haber Global TV

Willian Arao fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Flamengo Jorge Jesus