Fenerbahçe Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Konferans Ligi
Fenerbahçe Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Çekya temsilcisi Slavia Prag ile kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Fenerbahçe - Slavia Prag maçına dair tüm bilgiler...

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Çekya temsilcisi Slavia Prag ile kozlarını paylaşacak. Son olarak Giresunspor maçını 2 - 1 kazanmasıyla moral bulan sarı lacivertliler, bu karşılaşmadan da galibiyetle sahadan ayrılıp rövanş öncesi avantaj yakalama isteğinde. Peki, Fenerbahçe - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE SLAVIA PRAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Ülker Stadı'nda oynanacak olan zorlu karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak. İtalyan hakem Maurizio Mariani'nin yönetecek olduğu karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı bir şekilde yayımlanacak.

fenerbahçe prag maçı

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa ligi listesi

Ozan Tufan ve Serdar Dursun listeye eklenirken, Diego Rossi ve Miguel Crespo listeye dahil edilmedi.

Altay Bayındır, Berke Özer, Ertuğrul Çetin, Nazım Sangare, Kim Min-jae, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Filip Novak, Luiz Gustavo, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Ozan Tufan, Dimitris Pelkas, Bright Osayi-Samuel, Serdar Dursun, Enner Valencia, Mergim Berisha.

Fenerbahçe muhtemel 11: Altay -  Serdar Aziz - Szalai - Min Jae - İrfan Can - Osayi - Gustavo - Mert Hakan - Mesut Özil - Valencia - Berisha.

Slavia Prag: Mandous, Holes, Taloverov, Ousou, Dorley, Traore, Sevcik, Schranz, Lingr, Olayinka, Tecl

FENERBAHÇE MAÇI NASIL İZLENİR?

Fenerbahçe S.Prag maçını izlemek isteyen futbolseverlerin ExxenSpor paketini satın almaları lazım. Acun Ilıcalı'ya ait olan platforma Exxen*com üzerinden erişebilirsiniz.

Platforma üye olunmasının ardından spor paketine üye olarak temsilcilerimizin yer almış olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını ay başı 34,90 TL ödeme işlemi yaparak izleyebiliyorsunuz...

FENERBAHÇE SLAVİA PRAG TAKIMLARININ EKSİKLERİ

Fenerbahçe'nin eksikleri: İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo, Filip Novak, Miguel Crespo, Diego Rossi.

Slavia Prag eksikleri: Teknik direktör Jindrich Trpisovsky, Lukas Masopust.

FENERBAHÇE PRAG İKİNCİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Slavia Prag arasındaki rövanş mücadelesi 24 Şubat günü Çek Cumhuriyeti'nde oynanacak.

canlı maç izle