Fenerbahçe Serdar Dursun için harekete geçti

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Transfer Fatih Karagümrük
Fenerbahçe Serdar Dursun için harekete geçti
FOTOĞRAF: AA

Hücum hattını yerli bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin sezon başında Fatih Karagümrük'e transfer olan eski oyuncusu Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Devre arasında transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan ve Rade Krunic, Leonardo Bonucci ile Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Umut Nayir, EURO 2024 öncesinde forma şansı bulmak ve form tutmak adına Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a kiralık olarak transfer olmuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal , Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'yi takviye edecek bir yerli forveti kadrolarına katmak istediklerini ve arayışların devam ettiğini söylemişti.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, sezon başında Fatih Karagümrük'e gönderdiği Serdar Dursun'u kadrosuna katabilir.

Haberde Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun tecrübeli golcü ile bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

32 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği belirtilirken Fatih Karagümrük cephesinin de ayrılığa sıcak baktığı iddia edildi.

Serdar Dursun, sezon başında transfer olduğu Fatih Karagümrük'te tüm kulvarlarda toplamda 23 maçta sahaya çıkarken takımına 6 gollük katkı sağladı.