Fenerbahçe resmen açıkladı: 4 oyuncu yeni sezonda yok!

Fenerbahçe
Fenerbahçe resmen açıkladı: 4 oyuncu yeni sezonda yok!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda 4 futbolcunun takımdan ayrı olarak çalışmalara devam edeceği açıklandı. Kulüp tarafından Kemal Ademi, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar ve Oğuz Kağan Güçtekin'e yeni takım bulmaları söylendi.

Fenerbahçe Kulübü, futbolcuları Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarına A takımdan ayrı devam edeceğini bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni sezon için kadrosunu şekillendirmeye başladığı ve 4 oyuncuyla ilgili kararın bu doğrultuda verildiği ifade edildi.

Bu futbolcuların gelecek planlamalarına yönelik çalışmalara başlandığı belirtilen açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımız yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktörümüz Vitor Pereira da kadrosunu şekillendirmeye başlamıştır. Bu doğrultuda alınan karar neticesinde oyuncularımızdan Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarını bundan sonra takımımızdan ayrı olarak gerçekleştirmeleri uygun görülmüştür." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber fenerbahçe Vitor Pereira Kemal Ademi Mame Thiam Sadık Çiftpınar Oğuz Kağan Güçtekin