Milan Rade Krunic için Fenerbahçe'den servet istiyor

Milan Fenerbahçe Transfer
Milan Rade Krunic için Fenerbahçe'den servet istiyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği Rade Krunic için girişimlerini sürdürüyor. Milan'ın oyuncu için 15 milyon euro'yu bulan bonservis beklentisinin olduğu fakat Fenerbahçe'nin daha uygun bir bedelle transferi bitirmek istediği ileri sürüldü.

Orta sahaya takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Rade Krunic'le ilgilendiği ve teklifte bulunduğu bildirilmişti.

İtalyan medyasındaki haberlerde Sarı-lacivertlilerin bu transferde mutlu sona ulaşmasının çok da kolay olmadığı ifadeleri kullanıldı.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic için yoğun presini sürdürüyor.

Fenerbahçe'nin Boşnak oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro maaş teklifinde bulunduğu, bu rakamın oyuncunun şu anda Milan'dan aldığının 3 katı olduğu ifade edildi.

Krunic cephesinin transfer için ikna edildiği fakat Milan'ın inadını kırmanın zor olacağı belirtildi.

Milano ekibinin Fenerbahçe'nin yapmış olduğu 5 milyon euro bandındaki teklifi çok düşük bulduğu ve beklentisinin bu rakamı en az 3 katı olduğu iddia edildi.

Tuttosport'un haberinde ise Kırmızı-siyahlılar inadının kırılabilmesi için 12-13 milyon euro'nun yanı sıra bonusları da içeren bir teklif yapılması gerekiyor. Bu rakamlar dışında Milan'ın tok satıcı rolünde olacağı ve oyuncuyu satmaya sıcak bakmayacağı ileri sürüldü.

Milan, 29 yaşındaki oyuncuyu 2019 sezonunda 8.6 milyon euro karşılığında İtalya Serie A ekiplerinden Empoli'den kadrosuna katmıştı. Krunic'in şu anda 10 milyon euro'luk piyasa değeri bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Krunic Fenerbahçe Milan Rade Krunic