Fenerbahçe'nin Max Kruse transferi 16 yıl sonra bir ilk!

Fenerbahçe Max Kruse Werder Bremen

Fenerbahçe uzun süredir flört halinde olduğu Alman yıldız Max Kruse'yi renklerine bağladığını bir video ile duyurdu. Kruse'nin transferi Fenerbahçe tarihinde 16 yıl sonra bir ilk

Geçen yıl taraftarını oynanan futbol ve lig derecesiyle tatmin etmeyen Fenerbahçe yeni sezona tüm mali sıkıntılara rağmen şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Bir çok yıldız isimle sözleşme imzalamak için Comolli aracılığıyla yoğun bir mesai harcayan Fenerbahçe, uzun bir zamandır sözleşme detaylarıyla ilgili pazarlıklarını sürdürdüğü Alman milli forvet Max Kruse'yi transfer etti.

Alman forvet ile 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalamak için gün sayan Kanarya, transferi sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile duyurdu. 1.5 milyon Euro imza parası ile kendini Sarı Lacivertli formaya bağlayan sözleşmeye imza atacak olan Max Kruse, yıllık ise 2.5 milyon Euro ücret ile oynayacak.

Alman yıldızın da kendi instagram hesabından bir video ile yanıt verdiği bu paylaşım sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı. 19:05'te Fenerbahçe resmi sosyal medya hesaplarından alev videosuyla açıklanacağı duyurulan transfer, yaklaşık 48 dakika sonra açıklandı.

Max Kruse Fenerbahçe transfer haberleri Werder Bremen