Min Jae Kim'in bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe
Min Jae Kim'in bonservis bedeli belli oldu

İsmi Fenerbahçe ile anılan Güney Koreli stoper Min Jae Kim için kulübü Beijing Guoan, 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira'nın listesinde ilk sıralarda yer alan Min-Jae Kim'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trtspor'da yer alan habere göre, Vitor Pereira'nın Güney Koreli savunmacıyı Shanghai SIPG'i çalıştırdığı dönemde Çin Ligi'nde de takip ettiği gelen haberler arasında.

2019 yılında 5 milyon 250 bin Euro'ya Beijing Guoan'a transfer olan 24 yaşındaki oyuncu, kulübünün kendisine olimpiyatlar için izin vermemesi üzerine ayrılmayı düşündüğü belirtiliyor. Avrupa'ya transfer olmak isteyen Min-Jae Kim, 2022 Dünya Kupası'na kadar forma giyebileceği bir takıma gitmeyi hedefliyor.

KULÜBÜ 5 MİLYON EURO İSTİYOR, AMA...

Beijing Guoan'ın Güney Koreli savunmacı için 5 milyon Euro civarında bir bonservis talep ettiği öğrenilirken, sözleşme bitimine kısa bir süre kalması nedeniyle bu bedelin önemli miktarda düşebileceği tahmin ediliyor

Min Jae Kim'in Çin kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2021'de bitecek.

Sarı-lacivertlilerde stoper bölgesinde forma giyen Lemos, Zanka, Sadık ve Caulker'la yakın zamanda yolların ayrılması bekleniyor.

fenerbahçe Min Jae Kim Beijing Guoan Fenerbahçe transfer haberleri