Fenerbahçe'nin Giuliano transferiyle ilgili flaş iddia: Giuliano hala gelmek istiyor

Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Giuliano transferiyle ilgili flaş iddia: Giuliano hala gelmek istiyor

Fransız gazeteci Manu Lonjon'un iddiasına göre Giuliano sadece Fenerbahçe'ye gitmek istediği için gelen iki teklifi reddetti. Fakat Brezilyalı oyuncunun ülkeden çıkış izni iptal edildi. Giuliano ise anlaşmazlığı çözmek için FIFA'ya başvurdu

Fenerbahçe'nin Giuliano transferi ile ilgili, Fransız gazeteci Manu Lonjon'dan çok dikkat çeken bir iddia geldi. İddiaya göre Giuliano Al Nassr'ın son teklifini de reddetti ve kulüple anlaşmazlığını çözmek için de FIFA'ya başvurdu.

Brezilyalı yıldızın, bugün tatile çıkacağı sırada ülkeden çıkış vizesinin iptal edildiği öne sürüldü. Oyuncu gelen iki teklifi reddederek Fenerbahçe'ye dönmek istediğini bildirdi.

Buna karşılık Manu Lonjon, Giuliano'nun bugünkü kulübünde kalmak istediği yönündeki mesajının ise bir ironi olduğunu öne sürdü.

Brezilyalı oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bu sezon takımdan ayrılacağım yönünde çok şey duydum ancak 1 yıl daha sözleşmem var ve takımda kalmak istiyorum. Kulüp kararımdan çok memnun kalmış olsa da benim vizemi yanlışlıkla iptal etmişler. Bu yüzden tatile gidebilen arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Birkaç gün içinde Riyad'da görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin 10.5 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına sattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano, uzun süredir alacakları ödenmediği için kulübüyle olan sözleşmesini feshetmişti.

Bonservisini eline alan 30 yaşındaki futbolcu, yeniden sarı-lacivertli kulübe dönmek istediğini belirtip sarı-lacivertli kulübe de mesaj göndermişti.

Tecrübeli oyuncunun, menajerler aracılığıyla kulübe haber göndermesinin ardından konuyu masaya yatıran yönetim, sportif direktör Emre Belözoğlu ile teknik direktör Erol Bulut'un vereceği kararı bekliyordu.

15 GOL 6 ASİST
Giuliano de Paula, 2017-2018 sezonunda sarı-lacivertli formayla çıktığı 34 maçta 15 gol atıp 6 da asist yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Giuliano