Fenerbahçe milli yıldız için devreye girdi

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A
Fenerbahçe milli yıldız için devreye girdi

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin Süper Lig'de uygulanan yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak milli sağ bek Zeki Çelik'i transfer etmek istediği ve Roma'ya teklifte bulunduğu iddia edildi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de yeni sezonda uygulanacak olan yabancı kuralını da göz önünde bulundururak yerli isim takviyesi için arayışlarını sürdürüyor.

Adı İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'le anılan Fenerbahçe'nin bir başka milli oyuncuyla daha ilgilendiği ifade edildi.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, milli futbolcu Zeki Çelik için Roma'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Kanarya'nın İtalya temsilcisine 7 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunu içeren bir teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

26 yaşındaki savunmacı geçen sezon Jose Mourinho'nun ekibinde 34 kez sahaya çıkarken 1 asist yapmıştı.

Milli sağ bek ayrıca Roma'nın Sevilla ile oynadığı Avrupa Ligi final karşılaşmasında da 90 dakika sahada kalmıştı.

A Milli Takımın değişmez isimlerinden olan Zeki Çelik bugüne kadar 38 kez milli formayı giyerken 2 gol, 2 asist yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Zeki Çelik