Fenerbahçe, Michael Frey'i Antwerp'e sattı

Fenerbahçe
Fenerbahçe, Michael Frey'i Antwerp'e sattı

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İsviçreli hücum oyuncusu Michael Frey'in Belçika ekibi Royal Antwerp'e bonservisiyle transfer olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, Michael Frey'i Antwerp'e sattı. İsviçreli oyuncu yeni kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Oyuncumuz Michael Frey, bonservisiyle birlikte Belçika takımlarından Royal Antwerp'e transfer olmuştur. Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Geçtiğimiz sezonu bir başka Belçika ekibi Waasland-Beveren'de kiralık olarak geçiren Frey, 32 resmi maçta 17 gol kaydetmiş 4 de asist üretmişti.

Michael Frey, 2018/19 sezonunun başında Zürich'den 2.6 milyon Euro karşılığında transfer edilmiş ancak Fenerbahçe formasıyla çıktığı 23 maçta 5 gol kaydederek beklentilerin bir hayli uzağında kalmıştı.

AURELIO BUTA FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLUYOR?

Fenerbahçe Frey'in transferinden kazanılan bedeli açıklamazken, Belçika basınında çıkan haberlerde Antwerp'in Portekizli sağ beki Aurélio Buta'nın bu transfer karşılığında Fenerbahçe'ye takas olarak verilmiş olabileceği iddia edildi.

Futbola Benfica altyapısında başlayan Buta, Antwerp formasıyla 4 sezonda 107 maçta görev yaptı, 2 gol attı ve 18 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber fenerbahçe Michael Frey Antwerp Fenerbahçe transfer haberleri