Fenerbahçe maçı hangi kanalda? 'Fenerbahçe Hull City' hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Hull City
Fenerbahçe maçı hangi kanalda? 'Fenerbahçe Hull City' hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı öncesi son sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında verecek. Futbolseverler, Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularına yanıt arıyor.

Fenerbahçe Hull City maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler araştırmaya koyulmuş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde 20 Temmuz tarihinde Dinamo Kiev ile ilk maçta deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu önemli karşılaşmanın öncesinde son hazırlık sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile verecek.

Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek özel karşılaşma, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Mert Hakan Yandaş ve Luiz Gustavo'nun ayrıca MR'ları temiz çıkan Emre Mor ile Osayi Samuel mücadelede forma giyemeyecek.

Serdar Aziz ve Crespo'nun ise kadroda yer alacağı bildirildi. Kanarya, bugün Sakarya'ya gidecek ve maçın ardından İstanbul'a dönüş yapacak. İşte maçın canlı yayın bilgisi..

Fenerbahçe Hull City maçı maçı şifresiz mi

FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA? FENERBAHÇE HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak.

FENERBAHÇE HULL CİTY MAÇI HANGİ KANALDA CANLI?

Fenerbahçe - Hull City maçı 10 Temmuz Pazar günü 20:30'da TV 8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabaka, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe Hull City arasındaki maç TV8 kanalından şifresiz bir şekilde yayınlanacak.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı