Fenerbahçe Livakovic'e kavuşuyor! 'Hırvat kalecinin geliş tarihi belli oldu' iddiası

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Transfer
Fenerbahçe Livakovic'e kavuşuyor! 'Hırvat kalecinin geliş tarihi belli oldu' iddiası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin kaleci transferi listesinde ilk sırada yer alan ve kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in bu hafta İstanbul'a geleceği iddia edildi.

Fenerbahçe uzun zamandır kalesini takviye etmek için transfer çalışmalarını sürdürüyordu. Sarı-lacivertlilerin, listesinin ilk sırasında yer alan ve transferi için yoğun mesai harcadığı Dominik Livakovic transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Hırvat basınından Germanijak'ta yer alan habere göre; Hırvat kalecinin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu.

28 yaşındaki file bekçisinin 23 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'a gelerek, sağlık kontrollerinden geçmesi ve kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Sözleşme görüşmelerinde küçük detayların kaldığı ve anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin bu transfer için 9 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra 1 milyon euro da bonus maddesi ödeyebileceği ifadeleri kullanıldı.

SEVILLA DA DEVREYE GİRMİŞTİ

Haberde transfer sezonunun başlangıcından itibaren Livakovic'in Fenerbahçe'nin birinci önceliği olduğu ve ısrarla Hırvat file bekçisini beklediği ifade edildi.

Başarılı kaleciye İspanya, İngiltere ve Fransa'dan da teklifler olduğu ve Sevilla'nın devreye girerek girişimlere bulunduğu, Livakovic'in sözleşmesinde yer alan 10 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemek istemediği için bu transferde geri adım attığı bilgisi paylaşıldı.

12 milyon euro'luk piyasa değeri bulunan oyuncunun takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde AEK ile yaptığı karşılaşmalarda takımının en iyi ismi olduğu yorumları da yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Dominik Livakovic Dinamo Zagreb