Fenerbahçe Livakovic transferinde Dinamo Zagreb'in inadını kırmak istiyor

Fenerbahçe Transfer

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de transferdeki bir numaralı isim Dominik Livakovic. Sarı-lacivertlilerin Livakovic transferinde izlediği politikayı Sercan Hamzaoğlu, Kontra Transfer'de anlattı.

Sercan Hamzaoğlu - Haber Global

Kaleci transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündemdeki isim Dominik Livakovic. Sercan Hamzaoğlu, Livakovic transferindeki son durumu anlattı:

"Livakovic'in transferi için görüşmeler devam ediyor. Dinamo Zagreb, 10 milyon euro'da diretiyor. Yıllık ücret, menajerlik ücreti ve bonservis bedeli toplandığında toplam maliyet 20 milyon euro'yu buluyor.

Ali Koç'un Livakovic'in menajerlik şirketiyle iyi lişkileri var. Fenerbahçe Livakovic'e 10 milyon vermeyecek. Hırvat kaleciye bu mebalğı veren başka bir takım da yok.

Livakovic İspanya ve İtalya'dan teklif bekliyordu, herhangi bir teklif gelmeyince Fenerbahçe'ye yöneldi. Fenerbahçe Livakovic transferini 7 milyon euro civarında bir tutara bitirmek istiyor."

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Livakovic Dominik Livakovic