Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Konyaspor Süper Lig
Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Süper Lig’de futbol heyecanı 30. hafta karşılaşmaları ile sürüyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu maç futbolseverler tarafından internet arama motorlarında araştırılmaya başlanmış durumda. Bizlerde bu kapsamda çokça aratılan Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte aranan soruların cevapları...

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Konyaspor maçı 20 Mart 2022 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Zorlu müsabaka İstanbul'da, Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak..

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Konyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak. Futbolseverler bu karşılaşmayı şifreli olarak izleyebilecek.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe Konyaspor maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Çağdaş Altay görev alacak.

FENERBAHÇE KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Çağtay, Serdar, Min Jae, Szalai, Ferdi, Arda, İrfan, Zajc, Osayi, Serdar D.

Konyaspor: Sehic, Adil, Marin, Guilherme, Barış, Amir, Soner, Musa, Bytyqi, Michalak, Hassan

Kaynak: Haber Global TV