Fenerbahçe - Kırklarelispor maçı tatil edilebilir

Fenerbahçe
Fenerbahçe - Kırklarelispor maçı tatil edilebilir

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin konuğu olacak GMG Kırklarelispor, hava muhalefeti sebebiyle İstanbul'a gelememe tehlikesiyle karşı karşıya...

HABER GLOBAL - ÖZEL

Kırklarelispor hava muhalefeti sebebiyle İstanbul'a gelememe tehlikesiyle karşı karşıya...

Hekimoğlu Trabzon FK ile oynayacağı maç için Trabzon'a giden Kırklarelispor, maçın kar yağışı nedeniyle tatil edilmesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yle oynayacağı maç için İstanbul'a geçmeyi planlıyordu. Ancak yaşanan hava muhalefeti nedeniyle henüz bu gerçekleşemedi.

Bugün saat 16:00'e kadar olan bütün seferler iptal edildi. Eğer 16:00'deki sefere kadar hava durumu normal şartlara gelmezse, Kırklarelispor Trabzon'dan İstanbul'a geçemeyecek ve maç tatil edilecek. Trabzon’da şu an kar yağışı durmuş durumda, ancak uçaklar piste iniş yapamıyor.

BAŞKAN DA AÇIKLADI!

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Trabzon'da yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldık. Uçaklar sürekli ertelendi. 16:10'daki uçağımız 18:00'e ertelendi. Eğer o uçak da kalkmazsa, İstanbul'a gelemeyeceğiz. TFF'ye durumu bildirdik. Uçak kalkmazsa, Fenerbahçe maçımız ertelenebilir" ifadelerini kullandı.

KIRKLARELİSPOR İSTANBUL UÇAĞINA BİNDİ

Kırklarelispor kafilesi 18.00 uçağına bindi ve birazdan İstanbul’a doğru hareket edecekler. Erteleme ve maç iptali ihtimalleri ortadan kalktı. Uçuş için izin verildi. 

Kırklarelispor fenerbahçe