Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu: "Başakşehir şampiyon olsun isterim"

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu: "Başakşehir şampiyon olsun isterim"

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, kendilerinin şampiyonluk şansı az olduğu için yakın arkadaşı Okan Buruk'un çalıştırdığı Başakşehir'in şampiyon olmasını istediğini açıkladı.

Emre Belözoğlu, katıldığı bir televizyon programında, "Okan Buruk, benim en yakın arkadaşlarımdan biri. Yıllarca aynı evde yaşadık. Onun başarılarını görüp mutlu olmamak elde değil. Onun mutluluğu, beni mutlu ediyor. Bizim şampiyonluk şansımız az olduğu için, Okan ve Başakşehir şampiyon olsun isterim." açıklamasında bulundu.

Sezon sonu futbolu bırakma kararı aldığını yineleyen 39 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Bu kararın kolay kolay değişeceğini sanmıyorum. Ne görev verilirse yapmaya hazırım. EURO 2020'ye gidememek beni çok üzüyor ama Cenk, Merih, Yusuf gibi kardeşlerim sahaya çıkamayabilirdi. Kendim için üzgünüm ama onlar için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yle ilgili en önemli hayalinin genç oyuncu havuzu oluşturmak olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, "Hangi görevde olursam olayım arzum, altyapısından 4-5 oyuncuyla oynayan bir Fenerbahçe oluşturmak. Daha sonra o çocukları yurt dışına gönderen bir sistem oluşturmak istiyorum. Bunu başarırsak, en büyük mutluluğu o zaman yaşarım. Saha içinde olduğu gibi saha dışında da elimden geleni yapmaya çalışacağım." şeklinde konuştu.

fenerbahçe emre belözoğlu Başakşehir Okan Buruk