Fenerbahçe kabustan 2. yarı uyandı! Fatih Karagümrük'ün 11 maçlık serisine son verdi!

Fatih Karagümrük Fenerbahçe
Fenerbahçe kabustan 2. yarı uyandı! Fatih Karagümrük'ün 11 maçlık serisine son verdi!

Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada 2-1 mağlup etmeyi başardı ve rakibinin 11 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Geçtiğimiz hafta derbi maçta evinde 10 kişi kalan Beşiktaş'a 4-2 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Fatih Karagümrük, Magomed Ozdoev'in 24. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Fatih Karagümrük Fenerbahçe

İkinci yarıya değişiklerle başlayan Fenerbahçe'de Miha Zajc, oyuna girdikten 6 dakika sonra ceza sahası dışından muhteşem bir gol atarak skorda eşitliği sağladı.

Fatih Karagümrük Fenerbahçe

Sarı-lacivertlilerde 78. dakikada sağ kanattan kazanılan kornerde topun başına geçen Arda Güler, meşin yuvarlağı arka direğe ortaladı. Markajdan kendini kurtaran ve iyi yükselen Attila Szalai topu kafayla ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Szalai

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 57'ye yükselterek Beşiktaş'ın 2 puan önüne geçti ve 2. sıraya yerleşti. Sarı-lacivertliler lider Galatasaray'la olan puan farkını da 6'ya indirdi.

Süper Lig'de 11 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Fatih Karagümrük ise 34 puanla 9. sırada kaldı.

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak, Fatih Karagümrük ise Hatayspor'un ligden çekilmesi sebebiyle haftayı maç oynamadan geçecek.

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Karagümrük fenerbahçe Süper Lig Karagümrük Fenerbahçe maçı Süper Lig puan durumu