Fenerbahçe Juventus'lu yıldızın peşinde, 2 yıllık sözleşme teklif edildi

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe Juventus'lu yıldızın peşinde, 2 yıllık sözleşme teklif edildi

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe, transferde Juventus'lu yıldızın peşine düştü. Sarı-lacivertlilerin Juan Cuadrado için 2 yıllık teklifte bulunduğu iddia edildi.

Süper Lig'e Jorge Jesus yönetiminde sezona hızlı bir başlangıç yapan fakat sonrasında form grafiği düşerek ligi 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de yeni sezonda mutlak hedef şampiyonluk.

Türkiye Kupası'nı kazanarak 9 yıllık kupa orucunu bozan sarı-lacivertliler, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; sarı-lacivertli kulüp, Juventus'la yollarını ayırması beklenen Juan Cuadrado'nun peşinde.

Fenerbahçe'nin Kolombiyalı yıldız isme 2 yıllık sözleşme teklif ettiği, Cuadrado'nun ise düşünmek için süre istediği iddia edildi.

MENAJERİ FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

35 yaşındaki futbolcunun önceliğinin kariyerini İtalya ve İspanya'da sürdürmek olduğu fakat sarı-lacivertli ekibin teklini düşünmek için süre istediği ileri sürüldü.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Kolombiyalı oyuncunun geleceğiyle ilgili en doğru kararı verebilmek adına menajeri Alessandro Lucci ile görüşeceği ve geleceğini netleştireceği belirtildi.

Lucci, geçtğimiz hafta Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmede Edin Dzeko transferinin konuşulduğu belirtilmişti. Ünlü menajerin 2-3 oyuncusunu daha sarı-lacivertli yöneticilere önerdiği de ileri sürülmüştü.

2017'den beri kariyerini Torino temsilcisinde sürdüren sağ kanat oyuncusu bu sezon 47 maçta sahaya çıkarken 2 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe transfer haberleri Juan Cuadrado Juventus Fenerbahçe transfer haberleri