Fenerbahçe Juventus'lu kaleci için teklifte bulundu

Juventus İtalya Serie A Transfer Fenerbahçe
Fenerbahçe Juventus'lu kaleci için teklifte bulundu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Dominik Livakovic transferinde henüz mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe yeni isimlere yöneldi. Sarı-lacivertlilerin Juventus'un kalecisi Mattia Perin için girişimde bulunduğu fakat teklifin reddedildiği ileri sürüldü.

Transfer sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapan ve yeni takviyeler için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündem kaleci transferi.

Sarı-lacivertlileri uzun süredir Dinamo Zagreb ve Hırvatistan Milli Takımı'nın kalecisi Dominik Livakovic'in peşindeydi. Bu transfer için yoğun mesai harcayan Kanarya henüz mutlu sona ulaşamadı.

Hırvat kalecinin başka takımlardan teklif bekliyor olması ve görüşmelerde bulunması Fenerbahçe'yi alternatif isim arayışlarına yöneltti.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Juventus'un kalecisi Mattia Perin için teklifte bulundu.

30 yaşındaki file bekçisinin İtalya'da kalmak istemesi sebebiyle Kanarya'nın kendisi için yapmış olduğu teklifi reddettiği ileri sürüldü.

İtalya Serie A devi Juventus'un önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında yer almayacak olması nedeniyle maç trafiğinin azalacağı ve birinci kaleci olabilecek seviyede olan Szczesny-Perin ikilisinden birisiyle yollarını ayırmak istediği belirtildi.

İtalyan kaleci geçen sezon Juventus'ta tüm kulvarlarda 18 maçta forma şansı bulmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Juventus Mattia Perin