Fenerbahçe ile anılan Luis Suarez'den çarpıcı transfer açıklaması

Fenerbahçe ile anılan Luis Suarez'den çarpıcı transfer açıklaması

Sarı lacivertlilerle anılan ve takımda kalmak istemesine rağmen Atletico Madrid'e veda etmek zorunda kalan Luis Suarez, "Çok fazla teklif var. Herkesle görüşüyorum ve kimseye kapımı kapatmıyorum" dedi.

2020/21 sezonunun başında Barcelona'dan Atletico Madrid'e katılan oyuncu, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Başkent ekibine veda etti. Fenerbahçe'nin teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u getireceği konuşulurken Portekizli çalıştırıcının sarı-lacivertli kulübe Suarez'i istediği iddia ediliyor.

Cadena SER'e konuşan Luis Suarez şu ifadeleri kullandı:

"Nerede oynayacağıma henüz karar vermedim. Yemin ederim vermedim. Çok fazla teklif var. Herkes ile görüşüyorum ve kimseye kapımı kapatmıyorum. Sakin olup çocukların okulu bitirmesini ve en doğru kararı vermeyi bekliyorum. İyi şartlarda rekabet edebilmek ve Dünya Kupası'nda oynayabilmek için doğru olanı yapacağım. Atletico Madrid'de devam etmek isterdim. Çok mutluydum. Ancak böyle bir olasılık olmadı. Atletico'da devam etmeyeceğimi bana Rafa Alique (Kulübün İletişim Direktörü) vedamdan bir gün önce söyledi. Hiçbir şey bilmiyordum. 35 yaşındayım ve bir şeyler sezdim, şimdiden geleceğimi düşünüyordum."

Kaynak: Diğer

fenerbahçe Luis Suarez Atletico Madrid