Fenerbahçe için Luis Muriel iddiası

Fenerbahçe İtalya Serie A
Fenerbahçe için Luis Muriel iddiası

Fenerbahçe'nin, İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen Kolombiyalı forvet oyuncusu Luis Muriel'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Atalanta'da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Luis Muriel için Udinese, Lazio ve Milan gibi İtalya Serie A takımlarının yanı sıra Fenerbahçe de devreye girdi.

Atalanta'nın Luis Muriel'in satışından 12 ila 15 milyon Euro arasında bir bonservis beklentisi bulunduğu, Fenerbahçe'nin yaz döneminde gerçekleştiremediği transferi devre arası transfer döneminde bitirmekte kararlı olduğu ve Atalanta'yla görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

Dört sezon önce 21 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sevilla'dan Atalanta'ya transfer olan Luis Muriel, ilk 3 sezonunda 128 maçta 59 gol - 22 asist'lik performans ortaya koymuştu.

Bu sezon şimdiye dek yalnızca 9 maçta görev yapan 31 yaşındaki Kolombiyalı golcü, sahada olduğu 521 dakikaya 1 gol - 2 asist sığdırdı.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan hücum oyuncularından Joao Pedro'nun en az 3 ay sahalardan uzak kalması beklenirken, Dünya Kupası'nda sakatlanan Enner Valencia'nın ise Trabzonspor'la oynanacak Süper Lig'in 15. hafta maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Luis Muriel Atalanta Fenerbahçe transfer haberleri