Fenerbahçe hata yapmadı, yeniden zirveye yükseldi

Haberglobal.com.tr
Süper Lig Fenerbahçe Antalyaspor
Fenerbahçe hata yapmadı, yeniden zirveye yükseldi
FOTOĞRAF: DHA

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı ve yeniden zirveye yükseldi.

Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Corendon Airlines Park'ta oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe karşılaşmaya baskılı başladı. Sarı-lacivertliler aradığı golü 42. dakikada buldu. İsmail Yüksek'in pasında iyi bir vuruş yapan Cengiz Ünder jeneriklik bir golün altına imzasını attı.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın 2. yarısı ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Antalyaspor maçın ikinci yarısında oyuna denge getirdi ve gol bulabilmek için baskısını arttırdı.

Müsabakanın son bölümünde Antalyaspor pozisyonlara girse de golü bulan taraf Fenerbahçe oldu. Leonardo Bonucci'nin pasında savunmanın arkasına sarkan Michy Batshuayi dar açıdan yaptığı klas vuruşla skoru 2-0 yaptı ve maçın skorunu tayin etti.

Ligde üst üste 3. galibiyetini elde eden Fenerbahçe puanını 63 yaptı ve averajla Galatasaray'ı geride bırakarak liderliğe yükseldi. Sergen Yalçın'ın göreve geldiği günden bu yana ilk kez kaybeden Antalyaspor ise 34 puanla 6. basamakta kaldı.

Fenerbahçe ligin 25. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk edecek, Antalyaspor ise deplasmanda Samsunspor ile mücadele edecek.