Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Jorge Jesus için Portekizli yıldız ismi getiriyor!

Fenerbahçe transfer haberleri Süper Lig Jorge Jesus son dakika
Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Jorge Jesus için Portekizli yıldız ismi getiriyor!

Süper Lig'de sezonu Trabzonspor'un ardından 2. sırada bitirmek için gün sayan Fenerbahçe'de teknik direktör konusu ve yapılacak olan transfer için de çalışmalar hız kazandı. Fenerbahçe'deki son dakika transfer haberlerinde öne çıkan isim Samuel Lino oldu. İşte detaylar...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'de sezonu 2. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi'nde katılma isteğinde olan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına da başlamış durumda. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde ise ilk olarak teknik direktör konusu bulunuyor.

fenerbahçe haberleri jorge jesus

FENERBAHÇE HABERLERİ: JORGE JESUS

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz haftalarda görüşme yaptığı teknik direktör Jorge Jesus ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli takımın başına geçmek için gün sayan Portekizli teknik adam potansiyeli yüksek süper yeteneği Fenerbahçe'ye getirme isteğinde.

Jorge Jesus'un analiz ekibinin 22 yaşında olan yıldız oyuncu Samuel Lino'yu yakından takip ettiği ifade ediliyor.

fenerbahçe haberleri samuel lino

Gil Vicente forması giyen Brezilyalı oyuncu, bu sezon Portekiz Ligi'ne damga vuran isimlerden birisi olarak dikkatli gözleri üzerinde topluyor.

Sambacı, hücumun her iki kanadında ve forvette görev yapabiliyor.

fenerbahçe son dakika

SAMUEL LİNU'NUN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon 37 resmi maça çıkan Lino 14 gol atıp, 5 de asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncu, Fran Navarro ve Pedrinho ile birlikte Gil Vicente'nin ligi 5. sırada bitirmeyi garantilemesinde büyük pay sahibi oldu.

Samuel Dias Lino 178cm uzunluğunda 66kg'dır. FIFA22'ye göre potansiyel puanı 82'dir.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe son dakika Fenerbahçe transfer listesi Fenerbahçe transfer haberleri Ali Koç Jorge Jesus FIFA22