Fenerbahçe Galatasaraylı yıldıza talip

Fenerbahçe
Fenerbahçe Galatasaraylı yıldıza talip

Galatasaray'ın devre arasında kiraladığı ve son haftalarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Halil Dervişoğlu için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'da son haftalarda Halil Dervişoğlu'nun performansı dikkatleri çekiyor. Teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada Halil Dervişoğlu’nu gelecek sezon da takımda görmek istediğini net bir şekilde ifade ederken, genç golcüyü çok beğenen Emre Belözoğlu’nun da transferde devre girdiği öne sürüldü. 

Spor Arena'nın haberine göre, F.Bahçe A Takım Futbol Direktörü Emre Belözoğlu’nun da Halil’i çok beğendiği ve sezon sonuna kadar Galatasaray’ın kiraladığı 21 yaşındaki futbolcu için de transfer talebinde bulunduğu öğrenildi. 

Halil Dervişoğlu’nun ocak ayında alınmasını rapor eden sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim de Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında 21 yaşındaki oyuncu ile alakalı planlarının uzun vadeli olduğunu açıkça dile getirdi. Sarı kırmızılı teknik adam bonservisinin alınmasını istediği Halil için önceki gün “Halil’in de Gedson’un da olmasını istediğimi söylemiştim. Nasıl olur, nasıl biter bilmiyorum” ifadesini kullanmıştı.

fenerbahçe Galatasaray Halil Dervişoğlu