Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini Belçika'da buldu

Fenerbahçe Transfer Belçika
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini Belçika'da buldu
FOTOĞRAF: Depophotos

Fenerbahçe, Brighton'a resmen transfer olması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini Belçika'da buldu. Sarı-lacivertlilerin Gent'ten Archie Brown için girişimlere başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'la görüşmelere başladı.

Sarı-lacivertliler, Brighton ile resmi sözleşme imzalaması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun yerini doldurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Belçika basınından Sacha Tavolieri'nin haberine göre; Fenerbahçe, Gent'te forma giyen Archie Brown'ı kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcunun transferini bitirmek için bastırdığı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin Archie Brown için Gent yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve İngiliz sol bek için 12 milyon euro bonservis bedeli talep edildiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin Belçika ekibiyle ilk görüşmeyi yaptığı ve önümüzdeki günlerde de Archie Brown konusunda yeni gelişmelerin yaşanmasının beklendiği iddia edildi.

Gent, Archie Brown'ı geçen sezon yaz transfer döneminde 4 milyon euro bedelle Lausanne-Sport'tan kadrosuna katmıştı.

Archie Brown, Gent'te bu sezon şu ana kadar UEFA Konferans Ligi ve Belçika Ligi de dahil olmak üzere toplam 9 maça çıktı ve 2 asist yaptı.