Fenerbahçe, düşme hattındaki takımlara 9 puan kaybetti!

Fenerbahçe
Fenerbahçe, düşme hattındaki takımlara 9 puan kaybetti!

Fenerbahçe, Süper Lig'in son 3 sırasında yer alan ve kümede kalma savaşı veren takımlara karşı oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, mevcut 18 puanın ise sadece 9'unu hanesine yazdırabildi.

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Giresunspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ligin alt sıralarında yer alan takımlara karşı aldığı kötü sonuçlara bir yenisini ekledi.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de kalma mücadelesi veren İstanbulspor, Giresunspor ve Ümraniyespor'a karşı oynadığı 6 maçta sadece 2 kez kazanabildi. Bu maçlarda 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, potansiyel 18 puandan yalnızca 9'unu alabildi.

KADIKÖY'DE GALİBİYET ALAMADI!

Fenerbahçe söz konusu takımlarla iç sahada oynadığı maçlarda ise galibiyet alamadı.

İşte Fenerbahçe'nin kümede kalma savaşı veren takımlarla oynadığı maçlardaki performansı:

Fenerbahçe 3 - 3 Ümraniyespor

Ümraniyespor 1 - 2 Fenerbahçe

İstanbulspor 2 - 5 Fenerbahçe

Fenerbahçe 3 - 3 İstanbulspor

Fenerbahçe 1 - 2 Giresunspor

Giresunspor 1 - 1 Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DA DURUM TAM TERSİ!

Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesindeki rakiplerinden Beşiktaş; Giresunspor, İstanbulspor ve Ümraniyespor'la oynadığı 6 maçın 5'ini galibiyet ve 1'ini beraberlikle tamamlayarak potansiyel 18 puanın 16'sını hanesine yazdırdı, yalnızca 2 puan kaybetti.

Lider Galatasaray ise bu takımlarla oynadığı 5 maçta 4 galibiyet - 1 beraberlik alarak potansiyel 15 puanının 12'sini hanesine yazdırdı, yalnızca 3 puan kaybetti. Sarı-kırmızılılar ligde gelecek hafta İstanbulspor'la ikinci maçını oynayacak.

***Gaziantep FK ve Hatayspor ligden çekildiği için hesaba dahil edilmemiştir.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe İstanbulspor Ümraniyespor Giresunspor Süper Lig