Fenerbahçe Livakovic transferinde Avrupa'nın devleriyle kapışıyor

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe Livakovic transferinde Avrupa'nın devleriyle kapışıyor

Kaleye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de Dominik Livakovic ısrarı devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin yanı sıra Fiorentina ve Villarreal'in de devrede olduğu ismin transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Transfer sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Edin Dzeko, Ryan Kent ve İrfancan Eğribayat'la anlaşma sağlamıştı.

Kaleye de bir takviye yapmak isteyen Sarı-lacivertliler çalışmalarına devam ediyor.

Kanarya'nın uzun zamandır transfer gündeminde olan ve 2022 Dünya Kupası'ndaki performansıyla herkesin dikkatini çeken Dominik Livakovic'e olan ilgisi bitmiyor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, Livakovic transferinde Avrupa'nın önemli kulüpleriyle mücadele halinde.

6 MİLYONLUK TEKLİF REDDEDİLDİ

Geçen sezon Konferans Ligi'nde final oynayan İtalya Serie A ekibi Fiorentina'nın 6 milyon Euro'luk teklif yaptığı fakat bu teklifin Dinamo Zagreb'i ikna etmeye yeterli olmadığı ifade edildi.

Fiorentina'nın yanı sıra Villarreal'in de bu transfer için oldukça ilgili olduğu ve durumu gözlemlediği aktarıldı.

Fenerbahçe ve Villarreal'in de tekliflerini ilettikleri vurgulanırken henüz netleşen bir şey olmadığı belirtildi.

Hırvat kalecinin sözleşmesinde 10 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu meblağın altındaki herhangi bir teklifle Dinamo Zagreb'i ikna edebilmek kolay olmayacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Dominik Livakovic