Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi 'Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı' saat kaçta?

Dinamo Kiev Fenerbahçe UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi 'Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı' saat kaçta?

Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı için şimdiden nefesler tutulmuş durumda. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe 0-0'ın rövanşında Dinamo Kiev'i Kadıköy'de ağırlayacak. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için nefesler tutulmuş durumda. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Oynanan ilk maçta Fenerbahçe deplasmanda Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalmış ve saha avantajını eline geçiren ekip olmuştu. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Dinamo Kiev mücadelesi 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'da Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rövanş maçını İtalya Futbol Federasyonundan Massimiliano Irrati yönetecek.

Irrati'nin yardımcılıklarını Filippo Meli ve Domenico Rocca yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Gianluca Manganiello olacak.

Fenerbahçe Dinamo Kiev rövanş maçı

İLK MAÇ BERABERE BİTTİ

Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Kiev'in konuğu olmuştu. Ukrayna'daki savaş nedeniyle mücadele Polonya'da oynandı. Fenerbahçe'nin oldukça baskın oynadığı ilk maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Bu skorla Fenerbahçe rövanş maçı öncesi saha avantajını eline geçirmiş oldu.

FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Marcel Tisserand, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia.

Dinamo Kiev: Bushcan, Zabarnyi, Popov, Kedziora, Dubinchak, Sydorchuk, Shaparenko, Tsygankov, Verbic, Buyalsky, Besedin

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe Dinamo Kiev mücadelesi öncesinde Fenerbahçeli futbolseverler tur atlama olasılıklarını hesaplamaya başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta 0-0 berabere kaldığı için her türlü gol üstünlüğünü sağladığı taktirde tur atlayan taraf olacak ve yoluna Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan devam edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı saat kaçta