Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe
Fenerbahçe'den yeni teknik direktör açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Semih Özsoy'un açıklamaları şu şekilde:

"Şehitlerimiz var, üzüntülüyüz. Nur içinde yatsınlar, ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Trabzon emniyetine de teşekkür ederiz, iyi ağırlandık."

"Ersun Hoca'ya teşekkür ederiz. Eleştirildik ama biz ezberleri bozan, neye inandıysak, onu yapan bir yönetimiz. Ersun Yanal ile ayrılık kararı Antalyaspor maçından sonra alındı. Ancak Ersun Hoca, Fenerbahçe'ye Antalya'da locadan veda etmemeliydi. Anlaşarak yolları ayırdık. Ersun Hoca ne gelirken, ne giderken bir kere bile para konuşmadı. Ersun Hoca'ya özel hayatında ve kariyerinde başarılar dileriz."

"Çok daha net pozisyona sahiptik ama rövanşı alarak, başarılı olamadığımız, sonuna kadar takipçisi olamadığımız ligde teselli olarak Türkiye Kupası'nı almayı umuyoruz. Umut verici bir sonuç oldu."

TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Yeni teknik direktör hakkında da konuşan Özsoy, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" dedi.

Semih Özsoy, "Denizlispor maçına yetişmez sanırım?" şeklindeki soruya "Burası Fenerbahçe" cevabını verdi.

fenerbahçe Fenerbahçe yeni teknik direktör Ersun Yanal Semih Özsoy