Fenerbahçe'den Luiz Gustavo için yeni teklif

Fenerbahçe'den Luiz Gustavo için yeni teklif

Fenerbahçe, transferin döneminin ilk günlerinden bu yana uğraştığı Luiz Gustavo transferi için her koşulu zorluyor. Daha önceki teklifleri Olimpik Marsilya tarafından reddedilen Sarı-Lacivertliler Fransız ekibinin kapısını yeni bir teklifle çaldı

Olimpik Marsilya'da forma giyen Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana Fenerbahçe'nin gündemini meşgul ediyordu. Fransız basınından bugün gelen haberlerde ise Sarı Lacivertliler'in yıldız isim için yeni bir girişimde daha bulunduğu iddia edildi.

Fransız spor gazetesi L'Equipe, okuyucularıyla paylaştığı haberinde Fenerbahçe yönetiminin dün 32 yaşındaki ön libero için Marsilya'nın kapısını bir kez daha çaldığını ancak Ligue 1 ekibinin gelen teklifi 'kabul edilemez' bulduğunu yazdı.

FENERBAHÇE'NİN GUSTAVO TEKLİFİ 5.5 MİLYON EURO BONSERVİS
Haber Global'dan Yağız Sabuncuoğlu ise işte bu teklifin detaylarını öğrendi.
Buna göre Fenerbahçe Marsilya'ya toplam 5.5 milyon Euro artı 500 bin Euro bonus önerdi. Sarı-lacivertliler bonservis ödemesinin 4 milyon Euro'sunu bu yıl, 1.5 milyon Euro'sunu ise gelecek yıl ödemeyi teklif etti. 
Gustavo'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yazında sona eriyor.

Fenerbahçe transfer haberleri son dakika transfer haberleri Luiz Gustavo Olimpik Marsilya